Høstens Perleullpallett

Perleaw23
I år har vi valgt en litt uvanlig palett for høsten! Ettersom vi har nok av de klassiske høstfargene fra før, ønsker vi å ta med oss en vital og lekende palett inn i høstmørket.

Det er ingen hemmelighet at vinteren kan ta knekken på alle og enhver. Lyset og naturen spiller selvsagt en rolle her. Naturen mister sin farge og det er korte perioder i løpet av dagen med dagslys. Naturen går i dvale. Men det trenger ikke vi!

Vi tror at farger er noe som kan påvirke oss - gi oss glede, ro og optimisme. Det er også det vi har tenkt rundt disse fargene. Dette er friske farger som piffer opp både antrekket og hverdagen!
Den franske maleren Claude Monet sa at farger var hans daglige entusiasme og hans store glede. Det håper jeg kan bli for dere også med denne paletten! Her finner du dem: Oslo Mikrospinneri - Perleull

Alle disse fargene kan mikses og matches, så lag dine egne kombinasjoner. Skap gjerne uventede fargesammensetninger - det gjør antrekket lekende og lett.

De fleste farger er forhåndsbestilling, men noen er på lager allerede. Dette er for å beregne riktige mengder i ulike farger fra bestillinger. Da produserer vi ikke unødvendige mengder - bra for miljøet!