IMG 7396
  • IMG 7396
  • HALS
  • Silkeskjorte
  • IMG 7985
  • IMG 7423

Størrelse:
Hovedfarge
(i Osloull)
Rysjefarge
(i lilleOslo)
kr 890,00

Victorias silkeskjorte

Bløt og deilig skjorte i fineste norske lammeulla

En herlig ullskjorte som er deilig rett på huden! Den er strikket ovenfra og ned med rysjekanter i både ermene og halsen. Den har et enkelt snitt som passer både til kjole, skjørt eller jeans.

Inspirert av en av de vakreste vi kjenner - Victoria.


Den norske lammeullen er spesielt kjent for sin ekstra gode spenst og er veldig slitesterk og glansfull. Vi tenker at det er en perfekt kombinasjon med silke som er et tyngre fiber. Spinningen på Osloull er spesielt utviklet for at den skal være ekstra myk rett på huden, og at den skal være holdbar. Den er også like god i store plagg som små plagg.
Garnet er håndfarget på vårt lille spinneri. Det vil si at garnet har nyanser, fargesjatteringer og ingen nøster er helt like. Ved større forskjeller anbefaler vi at du alternerer mellom nøstene.

VIKTIG! Vi anbefaler derfor at du også passer på å kjøpe nok til et prosjekt, da fargebatchene er små. Heller for mye enn for lite. Vær oppmerksom på at de mørkeste fargene kan blø litt, så skyll de gjerne i vann før du strikker de med lyse farger.

I denne pakken får du alle garnnøstene du trenger, i den fargen du har valgt, sammen med oppskriften. Ønsker du strikkepinner i tillegg, må det bestilles ved siden av.