M1240676
  • M1240676
  • M1240698
  • M1240615

Størrelse:
Hovedfarge
(i Osloull)
Mønsterfarge
(i Osloull)
kr 1 035,00

Silkebluse

Genseren er inspirert av rene nordiske linjer. Det er en enkel, klassisk genser, med tidløs snitt og utskjæring.

Genseren strikkes ovenfra og ned, og kan dermed enkelt justeres og prøves underveis. Ermene er strikket og formet slik at den skal sitte godt etter ermene. Fasongen er ettersittende med lett innsving i livet, og passer fint med både skjorte og bluse under. Kan lett strikkes som t-skjorte ved å forkorte armene til ønsket lengde.

Alle kanter på genseren strikkes med enkel rullekant i silkegarn for en liten luksusdetalj. Halskanten er dyp, og derfor egner seg godt som en sommergenser. Genseren er strikket i myk, myk lammeull, men enkle detaljer i silke. Lammeullen er lett og luftig, og transporterer lett fukt. Genseren blir ekstra myk og behagelig mot huden etter vask.

I denne pakken får du alle garnnøstene du trenger, i den fargen du har valgt, sammen med oppskriften. Denne kommer med kun hvit kantfarge, dette er fordi vi lager spesielle små nøster til kanten.

Dette garnsettet blir sendt i en solid og eksklusiv gaveeske. Denne kan gjerne gjenbrukes. Hva med å spare den og oppbevare plagget i den når det er ferdigstrikket?